Štampa

O nama

Tagor

Tagor Electronic Sektor Automatike (TESA) počeo je sa radom krajem 2009. godine. Osnovna delatnost sektora je projektovanje i implementacija sistema automatskog upravljanja u poslovnim zgradama i industriji, kao i distribucija komponenti automatskog upravljanja. Sektor, takođe, pokriva i usluge održavanja i tehničke podrške za komponente i sisteme u svom domenu.

Specifičnost TESA je širok dijapazon sistema i komponenti automatskog upravljanja. Kroz kontinualno usavršavanje i praćenje savremenih trendova, nudimo Vam funkcionalna i kvalitetna rešenja u cilju optimizacije Vašeg poslovanja. Putem našeg edukativnog programa izgrađujemo partnerski odnos sa korisnicima, omogućujući im da se uključe u savremene tendencije automatizacije. Naš cilj je da profesionalnom i kvalitetnom uslugom kroz povoljne cene i optimalne rokove isporuke doprinesemo da Vaši proizvodi budu konkurentni na domaćem i stranom tržištu, kako cenom tako i tehničkim rešenjem.

TESA je tim sastavljen od 7 zaposlenih, od kojih je 5 diplomiranih inženjera elektrotehnike (4 za automatiku i elektroniku, 1 za telekomunikacije) i 2 elektrotehničara.