Print

O nama

Tagor

Tagor electronic počeo je sa radom krajem 1996. godine. Osnovna delatnost firme je distribucija elektronskih komponenti, instrumenata, alata i komponenti za automatiku. Pokrivamo sve segmente tržišta, od kataloške prodaje do projektne podrške i referencnog dizajna za mnoge aplikacije.

Naša specijalnost je setiranje materijala za male i srednje proizvođače, ali podržavamo i velike projekte kao i know-how izbor materijala u fazi projektovanja. Takođe, nudimo širok program instrumenata: od hobi do profesionalne opreme, za primene u proizvodnji, servisu, industriji, obrazovnim ustanovama .

Izgradnjom partnerskog odnosa u poslu trudimo se da Vam omogućimo da posvetite 100% Vašeg vremena razvoju i plasmanu Vašeg proizvoda prepuštajući nabavku i setiranje repromaterijala specijalizovanoj firmi kakva se trudimo da budemo.

Naš cilj je da profesionalnom i kvalitetnom uslugom kroz povoljne cene i optimalne rokove isporuke doprinesemo da Vaši proizvodi budu konkurentni na domaćem i stranom tržištu, kako cenom tako i tehničkim rešenjem.

Svake godine sve je veći broj firmi koje nam ukazuju poverenje, što nam je uvek dodatni motiv da što bolje obavljamo svoj posao i da ga neprekidno usavršavamo.